Bomendokter

Bomendokter

Bent u op zoek naar een bomendokter voor het verzorgen van uw bomen? Soontiëns Boomverzorging helpt u graag als vakman. Geef ons direct een belletje op 040-2811339 om uw wensen door te spreken. Door het laten inventariseren van uw wensen, verkrijgen uw bomen de aandacht die ze verdienen.

Bomen snoeien | Soontiëns Boomverzorging

Compleet als boomchirurg/boomspecialist

Van het oplossen van problemen met uw bomen tot het geven van preventief advies, onze medewerkers beschikken over zowel praktijkervaring als theoretische kennis voor boomverzorging in de breedste zin van het woord. Wij worden veelvuldig ingeschakeld voor de volgende werkzaamheden:

Daarnaast is Soontiëns Boomverzorging gespecialiseerd in het tijdig herkennen van onveilige situaties (boomveiligheidscontrole), groeiplaatsonderzoek én het in kaart brengen van de boomkwaliteit (Bomen Effect Analyse). Kortom, als bomendokter bieden wij alle kennis en vaardigheden onder één dak op het gebied van boomverzorging.

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten

Hedendaags hebben wij onze werkzaamheden uitgevoerd door heel Nederland. Van het oplossen van stormschade in Brabant tot het verzorgen van passend advies omtrent zieke bomen in Utrecht, Soontiëns Boomverzorging heeft de juiste kennis en expertise in huis voor uw situatie. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen particulieren of zakelijke klanten. Wij helpen iedereen op een klantgerichte en professionele wijze. Dit maakt Soontiëns Boomverzorging dé bomendokter van Nederland!

Schakel direct Soontiëns Boomverzorging in!

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Om alvast kennis te maken met Soontiëns, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Als vakkundige bomendokter laten wij graag aan u zien waarom u bij ons moet zijn voor de verzorging van uw bomen.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: