Bomen verwijderen

Bomen verwijderen

Soontiëns Boomverzorging staat voor boomverzorging in de breedste zin van het woord. Het professioneel verwijderen van bomen behoort tot onze kerntaken. Daarnaast helpen wij u graag bij:

Wij gaan gericht en vakkundig aan de slag bij elk project. Onze boomverzorgers zijn gediplomeerde European Treeworks en boomtechnisch adviseurs, zodat u altijd kunt rekenen op de juiste oplossing voor uw groenproject. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Soontiëns Boomverzorging is dé boomspecialist voor uw groenproject!

Bomen snoeien | Soontiëns Boomverzorging

Het vakkundig rooien van bomen

Het kan voorkomen dat bomen verwijderd dienen te worden. Dit kan op meerdere manieren plaatsvinden. Met Soontiëns Boomverzorging kiest u voor een specialist die vakkundig kijkt naar iedere situatie. Door gericht naar uw situatie te kijken, weten wij altijd de bomen op de juiste manier te verwijderen.

Informatie over het verzorgen van bomen

Het is belangrijk dat u goed omgaat met uw boom. Zo kunt u de levensduur van de boom aanzienlijk verlengen. Meer informatie over het verzorgen van bomen vindt u hier.

Soontiëns is uw groenspecialist

Van producten voor uw tuin tot tuinontwerpen op maat en van beplantingsplannen tot aan de verbetering van de stadsnatuur; voor uw groenproject komt u naar Soontiëns. Wij beschikken over de volgende divisies voor uw groenproject:

Direct uw boom laten verwijderen

Heeft u vragen? Of wilt u direct bomen laten verwijderen door dé specialist? U kunt Soontiëns Boomverzorging bereiken via 040-2811339 en info@soontiensboomverzorging.nl. Uiteraard kunt u ook op locatie langskomen om advies te krijgen van onze boomverzorgers. Volg u Soontiëns al op Facebook? Neem een kijkje en verkrijg een impressie van alle mogelijkheden. Alvast van harte welkom!

Contact

BOMEN SNOEIEN IN DE REGIO EINDHOVEN

De boomverzorgers van Soontiëns snoeien veel in de regio Eindhoven. Daarnaast verzorgen wij met regelmaat werkzaamheden in de wijdere omgeving. Bel gerust voor de mogelijkheden!

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: