Bijzonder werk

Speciale diensten voor bijzonder werk

Doordat wij bekend zijn met klimmaterialen en technieken kunnen wij nog meer diensten aanbieden die niet direct met bomen maar wel met hoogte te maken hebben. Bijvoorbeeld als u een kat heeft die een te hoge boom heeft uitgekozen om de nacht door te brengen, kunnen wij deze voor u op een veilige manier eruit halen. Of u wilt met de kerst verlichting in de bomen ophangen, geen probleem. Of u hebt een evenement waarbij iets in een boom moet worden opgehangen bijvoorbeeld; Posters, verlichting, enz, enz.

Gevelbegroeiing onderhouden

Op de foto hierboven worden de klimplanten tegen de gevel bijgesnoeid en van het dak verwijderd.

Door met touwen gezekerd te zijn kan dit veilig en hebben wij tevens een goede werkpositie voor het uitvoeren van snoeiwerken.

NEDERLANDS KAMPIOEN

Wij nemen ook jaarlijks deel aan de Nederlandse klimkampioenschappen voor boomverzorgers. Op dit evenement komt boomverzorgend Nederland samen om nieuwe technieken en innovaties binnen het vakgebied uit te wisselen. Dit alles gebeurt dan in combinatie met een heus kampioenschap, waarvan de winnaar uitgezonden wordt naar de wereldkampioenschappen. In juni 2013 werd één van onze boomverzorgers Nederlands Kampioen, in 2014 mag hij naar New Mexico voor het WK. Voor meer informatie zie www.kpb-isa.nl. Hiernaast ziet u bijvoorbeeld hoe wij een buizerd hebben gered uit een boom. Door het gebruik van klimtechnieken was één van onze boomverzorgers in staat om de buizerd te redden en mee te geven aan de dierenambulance.

Contact
Actueel
  • Snoeien knoteiken

    Snoeien knoteiken

    In het buitengebied van Eindhoven snoeiden wij deze zomer deze bijzondere knoteiken en knotberk. Doordat de stammen hol zijn en verzakken kunnen zij niet veel gewicht dragen. Door te snoeien is dit mooie landschappelijke element weer in ere hersteld.   

    Lees meer...

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: