Bomen rooien

Bomen rooien

In sommige gevallen is het noodzakelijk om een boom te rooien. Dit gebeurt uiteraard alleen na zorgvuldige afweging. Wij kunnen het verwijderen van een boom voor u verzorgen. Wilt u meer informatie over het rooien van bomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

img_6840

Bomen verwijderen door onze boomverzorgers

Bomen rooien kan op verschillende manieren worden aangepakt. Bij Soontiëns Boomverzorging bekijken wij per situatie wat de juiste aanpak is. Het verwijderen van bomen op moeilijk bereikbare standplaatsen vraagt om het vakmanschap dat wij in huis hebben. Deze bomen kunnen op een veilige manier worden afgebroken zonder schade of gevaar voor de omgeving.

Bomen vellen: ouderwets

Wanneer plaats en ruimte het toelaten, is het natuurlijk ook mogelijk om de bomen ‘ouderwets’ te vellen. De boomstronk zal dan gedeeltelijk achterblijven.

Bomen rooien in de regio Eindhoven

Soontiëns Boomverzorging klaart veilig en professioneel klussen met betrekking tot het rooien van bomen. Wilt u meer weten over het verwijderen van bomen, of een prijsindicatie? Neem dan even contact op of kom langs op onze locatie voor een passend advies.

Wij rooien bomen in Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Heeze, Helmond, Veldhoven, Best en aanliggende plaatsen. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het verwijderen van bomen in andere plaatsen!

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: