Bomen rooien

Bomen rooien

In sommige gevallen is het noodzakelijk om een boom te rooien. Dit gebeurt uiteraard alleen na zorgvuldige afweging. Wij kunnen het verwijderen van een boom voor u verzorgen.

Verwijderen van bomen door onze specialisten

Het rooien van bomen kan op verschillende manieren worden gedaan. Bij Soontiëns Boomverzorging bekijken we per situatie wat de juiste aanpak is. Bomen verwijderen op moeilijk bereikbare standplaatsen vraagt om het vakmanschap dat wij in huis hebben. Deze bomen kunnen op een veilige manier worden afgebroken zonder schade of gevaar voor de omgeving. Natuurlijk is het ‘ouderwetse’ vellen van bomen ook een mogelijkheid wanneer de plaats en ruimte het toelaat.

MEER INFORMATIE

Welke manier van rooien ook de juiste voor uw situatie is, Soontiëns Boomverzorging zal de klus veilig en professioneel klaren! Wilt u meer weten over het verwijderen van bomen of een prijsindicatie, neem dan even contact op.

Wij rooien bomen in Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Heeze, Helmond, Veldhoven en Best. Maar ook in andere plaatsen in Noord- Brabant komen wij geregeld.

Contact
Actueel
  • Snoeien knoteiken

    Snoeien knoteiken

    In het buitengebied van Eindhoven snoeiden wij deze zomer deze bijzondere knoteiken en knotberk. Doordat de stammen hol zijn en verzakken kunnen zij niet veel gewicht dragen. Door te snoeien is dit mooie landschappelijke element weer in ere hersteld.   

    Lees meer...

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: