Bomendokter Brabant

Bomendokter Brabant

Heeft u te maken met problemen aan uw boom? Laat u adviseren door Soontiëns Boomverzorging. Als vakkundige bomendokter zijn wij gevestigd in Eindhoven, Brabant. Vanuit hier verzorgen wij onze werkzaamheden door heel Nederland. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Bomen snoeien | Soontiëns Boomverzorging

Boomverzorging in de breedste zin van het woord

Van het snoeien van bomen tot het uitvoeren van boomveiligheidscontroles, Soontiëns Boomverzorging is een compleet boomverzorgingsbedrijf in Brabant. Onder particulier en zakelijk kunt u terecht voor een overzicht van onze werkzaamheden. Voor passend advies contacteert u onze specialisten direct op telefoonnummer: 040-2811339. Door de jaren heen hebben wij al vele klanten geadviseerd op de volgende gebieden:

  • Advies omtrent zieke bomen;
  • Advies omtrent problemen met bomen;
  • Preventief advies.

Onze boomverzorgers zijn gecertificeerd

Kiest u voor Soontiëns Boomverzorging? Dan verkrijgt u een betrouwbaar en passend advies voor uw bomen. Binnen onze dienstverlening staan kwaliteit en groen hoog in het vaandel. Dit dragen wij mede uit door onze certificaten. Zo zijn diverse medewerkers European Treeworkers en European Tree Technician. Bovendien hebben wij een boomtechnisch adviseur in dienst. Dit zorgt ervoor dat Soontiëns Boomverzorging úw bomendokter in Brabant is.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Geef ons gerust een belletje voor vrijblijvend advies. Onder boominformatie vindt u meer toelichting omtrent het verzorgen van uw bomen. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie omtrent bomen in de tuin en wat te doen bij stormschade. Soontiëns Boomverzorging: úw bomendokter voor zowel grote als kleine groenprojecten in Brabant!

Hedendaags zijn wij gegroeid in expertises. Zo vindt u de volgende divisies binnen Soontiëns: Hoveniers, Stadsnatuur, Tuincentrum én Ecology. Via onze Facebookpagina verkrijgt u alvast een kleine impressie van onze dagelijkse werkzaamheden.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: