Boomadvies

Boomadvies

Soontiëns Boomverzorging verzorgt op dagelijkse basis prachtige groenprojecten door heel Nederland. Wenst u boomadvies? Benieuwd wat wij op het gebied van boomverzorging voor u kunnen betekenen? Contacteer onze specialisten dan direct op het volgende telefoonnummer voor passend boomadvies: 040-2811339. Wij denken graag graag met u mee, zodat u alles uit uw omgeving haalt.

Bomen snoeien | Soontiëns Boomverzorging

Betrokken boomadviesbureau voor uw project

Hedendaags hebben wij al voor vele klanten adviezen mogen verstrekken op het gebied van boomverzorging. Dit varieert van preventief advies tot advies omtrent de verzorging van zieke bomen. De volgende werkzaamheden zijn een greep uit onze dagelijkse bezigheden:

  • Waarde- en schadetaxatie;
  • Deskundigenonderzoek;
  • Kwaliteitsbeoordeling;
  • Bomen Effect Analyse.

Daarnaast helpen wij u graag bij boomonderhoud. Gedacht kan worden aan het snoeien, planten én rooien van bomen. Hierbij maken wij géén onderscheid tussen particuliere of zakelijke klanten. Soontiëns Boomverzorging is hét betrokken boomadviesbureau voor uw groenproject.

Altijd het juiste boomadvies voor uw omgeving

Met passie én een enorme dosis enthousiasme gaan wij aan de slag met uw project. Voordat wij onze werkzaamheden opstarten, dragen wij zorg voor een adequate plan van aanpak. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Verder houden wij in het plan nadrukkelijk rekening met mens, dier en natuur. Dit zorgt ervoor dat wij u te allen tijde het juiste boomadvies verstrekken voor uw omgeving.

Om kwaliteit en veiligheid uit te dragen tijdens de gevraagde werkzaamheden, zijn wij als boomverzorgingsbedrijf gecertificeerd. Onze boomverzorgers beschikken namelijk over de certificaten van European Treeworker en European Tree Technician. Verder hebben wij een boomtechnisch adviseur in dienst voor het begeleiden van projecten. Kortom, u verkrijgt bij Soontiëns Boomverzorging hét beste boomadvies!

Een offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga gerust het gesprek met ons aan. Een kleine impressie van Soontiëns kunt u alvast verkrijgen door een bezoekje te brengen aan onze Facebookpagina.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: