Boomchirurg Brabant

Boomchirurg Brabant

Zoekt u een boomchirurg in Brabant? Met alles onder één dak verzorgt Soontiëns Boomverzorging de gevraagde boomwerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken. Wij inventariseren uw wensen en zorgen vervolgens voor een vakkundige uitvoering naar de praktijk. Dit maakt Soontiëns Boomverzorging úw boomchirurg in Brabant.

Bomen snoeien | Soontiëns Boomverzorging

Dé specialist in boomonderhoud

Vanuit Eindhoven zijn onze gediplomeerde boomverzorgers dagelijks werkzaam door heel Brabant. Hierbij dragen wij zorg voor de volgende werkzaamheden:

Bovendien staan onze boomverzorgers paraat bij stormschade. Meer informatie hierover, alsmede omtrent bomen in de tuin en bijzonder werk, vindt u onder boominformatie. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden op het gebied van boomverzorging.

Gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf

Veiligheid en aandacht voor de omgeving zijn twee belangrijke begrippen binnen onze dienstverlening. Verder houden wij nauwlettend de ontwikkelingen met betrekking tot boomverzorging in de gaten. Het onderhouden van bomen kan gezien worden als een specialisme, een vak apart. Kies daarom altijd voor een erkende boomchirurg. Om onze kwaliteit te waarborgen, beschikken onze boomverzorgers over diverse certificaten. Zo zijn onze boomverzorgers zowel European Treeworker (ETW) als European Tree Technician. Daarnaast hebben wij een boomtechnisch adviseur in dienst. Kortom, u kiest met Soontiëns Boomverzorging voor een gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf in Brabant.

Benader gerust onze specialisten

Benieuwd wat wij als boomchirurg voor u kunnen betekenen in Brabant? Geef ons dan een belletje op telefoonnummer: 040-2811339 voor meer informatie. Kennismaken met onze diensten kunt u via de Facebookpagina. Soontiëns Boomverzorging: voor het onderhouden van uw bomen!

Door de jaren heen zijn wij gegroeid in expertises. Zo vindt u de volgende divisies binnen Soontiëns: Hoveniers, Stadsnatuur, Tuincentrum én Ecology. Bezoek gerust één van onze websites en laat u helpen door dé specialist in groen.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: