Boomchirurg

Boomchirurg

Soontiëns Boomverzorging is gespecialiseerd in snoeiwerkzaamheden, verzorging van bomen én bijzonder werk. Vanuit Eindhoven opereren onze gediplomeerde boomverzorgers door heel Nederland. Heeft u een vakkundige boomchirurg (boomverzorger) nodig met een hart van groen? Neem dan contact op met Soontiëns Boomverzorging. Als echte groenspecialist weten wij voor elk project de juiste boomwerkzaamheden te verrichten.

Bomen snoeien | Soontiëns Boomverzorging

Dé boomspecialist voor alle nodige werkzaamheden

Wij bieden een ruime ervaring van meer dan veertig jaar als boomchirurg (tegenwoordig boomverzorging genoemd). U kunt bij Soontiëns Boomverzorging terecht voor:

Kort gezegd kunnen bomen ingedeeld worden in drie stukken. Dit zijn de wortels, de stam én de kroon. Onze specialisten staan voor u klaar voor boomverzorging in de breedste zin van het woord. Meer informatie over het verzorgen van bomen vindt u onder boominformatie.

Laat u direct helpen door Soontïens Boomverzorging

Heeft u hulp nodig bij het snoeien, vellen, rooien of verwijderen van bomen? Soontiëns Boomverzorging helpt graag als boomchirurg / boomverzorger. Onze boomverzorgers zijn gediplomeerde European Treeworkers en boomtechnisch adviseurs. U kunt ons bereiken via 040-2811339 en info@soontiensboomverzorging.nl.

Dé groenspecialist en tuinarchitect voor uw project

Naast boomverzorging hebben wij binnen Soontiëns de volgende divisies:

Voor elk project combineren wij vakmanschap met kwaliteit. U kunt bij Soontiëns rekenen op alles onder één dak, wat uw project ook vraagt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Geef gerust een belletje en laat u zich adviseren door onze specialisten. Voor het verkrijgen van impressie van diverse realisaties, kunt u ons alvast volgen op Facebook.

Soontiëns Boomverzorging: úw boomchirurg met passie voor groen en de omgeving!

Contact

BOOMCHIRURG IN DE REGIO EINDHOVEN

De boomverzorgers van Soontiëns snoeien veel in de regio Eindhoven. Daarnaast verzorgen wij met regelmaat werkzaamheden in de wijdere omgeving. Bel gerust voor de mogelijkheden!

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: