Boomonderhoud

Boomonderhoud

Bomen zijn erg belangrijk in het dagelijkse leven. Zo vormen bomen grotendeels het beeld van uw omgeving en tuin. Het onderhouden van bomen is dan ook essentieel voor het creëren van een groene omgeving. Bent u op zoek naar dé specialist in boomonderhoud? Contacteer Soontiëns Boomverzorging dan direct op telefoonnummer: 040-2811339 voor meer informatie. Wij zorgen er graag voor dat uw bomen in de beste staat blijven.

Bomen snoeien | Soontiëns Boomverzorging

Zowel bomen snoeien, aanplanten als rooien

Soontiëns Boomverzorging verzorgt boomonderhoud voor particulieren en zakelijke klanten. U kunt dan denken aan gemeenten, instellingen en bedrijven gevestigd op bedrijventerreinen. Door de jaren heen zijn wij veelvuldig ingeschakeld voor de volgende boomwerkzaamheden:

Bekijk gerust op uw gemak de mogelijkheden op onze website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor passend advies. Zo voorzien wij u graag van dé beste adviezen voor het onderhouden van uw bomen.

Waarom boomonderhoud?

Structureel uw bomen onderhouden is essentieel voor het behouden van groen in uw omgeving. Bovendien verkleint u door goed boomonderhoud de kans op ziektes en problemen met uw boom of bomen. Soontiëns Boomverzorging wordt hedendaags vaak ingeschakeld voor het geven van preventief advies. Wilt u het beste voor uw boom? Laat dan boomonderhoud over aan gecertificeerde boomverzorgers van Soontiëns Boomverzorging. Geen enkel boomproject is voor ons te groot of te klein!

Neem contact op voor meer informatie

Schakel direct en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Door middel van een adequate plan van aanpak, met aandacht voor veiligheid en groen, laten wij graag aan u zien dat u bij ons moet zijn voor boomonderhoud. Om alvast kennis te maken met Soontiëns Boomverzorging, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: