Boomspecialist

Boomspecialist

Als boomspecialist in Brabant kunt u bij ons terecht voor diverse snoeiwerkzaamheden, verzorging van bomen en bijzonder werk. Heeft u hulp nodig bij uw groenproject? Wij gaan graag het gesprek met u aan en inventariseren uw wensen. Zo kunnen wij voor elk project een passend advies verstrekken. Vervolgens gaan wij aan de slag en verrichten wij de juiste boomwerkzaamheden.

Bomen snoeien, vellen en rooien

Met alles onder één dak verzorgen wij al uw boomwerkzaamheden. Dit houdt onder andere de volgende werkzaamheden in:

Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw groenproject? Onder boominformatie vindt u meer informatie over bijzonder werk. Zo kunt u ons onder meer inschakelen om uw kat veilig uit een te grote boom te halen.

Soontiëns Boomverzorging: úw boomspecialist

Wij combineren vakmanschap met kwaliteit. Binnen Soontiëns Boomverzorging hechten wij veel waarde aan nieuwe technieken en innovaties binnen ons vakgebied. Daarom doen wij jaarlijks mee aan de Nederlandse klimkampioenschappen voor boomverzorgers. Op deze manier kunnen wij informatie uitwisselen en op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen. Wist u dat één van onze boomverzorgers Nederlands Kampioen is geworden in 2013? Hier zijn wij zeer trots op!

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij onze organisatie ingedeeld in divisies. Naast boomverzorging kunt u bij ons terecht voor:

Stel direct uw vragen of kom langs op onze locatie

Heeft u vragen of wilt u direct Soontiëns Boomverzorging inschakelen als boomspecialist in Brabant? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 040-2811339 en info@soontiensboomverzorging.nl. Om alvast een impressie te krijgen van de mogelijkheden, kunt u ons volgen op Facebook. Soontiëns Boomverzorging: voor uw groenproject in Brabant!

Contact

BOOMSPECIALIST IN DE REGIO EINDHOVEN

De boomverzorgers van Soontiëns snoeien veel in de regio Eindhoven. Daarnaast verzorgen wij met regelmaat werkzaamheden in de wijdere omgeving. Bel gerust voor de mogelijkheden!

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: