Boomspecialist

Boomspecialist

Soontiëns Boomverzorging is een vakkundige boomspecialist in Brabant. Vanuit Tuincentrum Soontiëns in Eindhoven zijn wij dagelijks actief met het verzorgen van boomverzorging in de breedste zin van het woord. Wilt u uw bomen snoeien of wenst u passend advies voor het correct verzorgen van uw bomen? Heeft u een partij nodig die een Bomen Effect Analyse (BEA) of een groeiplaatsonderzoek kan uitvoeren? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze medewerkers. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij laten graag aan u zien dat Soontiëns Boomverzorging dé boomspecialist van Brabant is.

Gecertificeerde boomspecialisten voor uw project

Binnen ieder groenproject, zowel groot als klein, moet kwaliteit centraal staan en is het belangrijk om altijd rekening te houden met de omgeving. Om te zorgen dat onze kennis daarover goed op peil is en blijft, hebben de medewerkers van Soontiëns Boomverzorging diverse certificaten behaald. Zo zijn onze boomverzorgers gecertificeerd als:

  • European Treeworkers;
  • European Tree Technician.

Daarnaast hebben wij de beschikking over een boomtechnisch adviseur. Zo kunnen wij zorgdragen voor een adequate aanpak bij uw groenproject, waarbij rekening wordt gehouden met alle ontwikkelingen op het gebied van boomverzorging. Dit maakt Soontiëns Boomverzorging bij uitstek geschikt als boomspecialist.

Compleet boomverzorgingsbedrijf

Als groenspecialist zijn wij meer dan alléén een boomverzorgingsbedrijf. Wij zijn compleet in groen. Naast Soontiëns Boomverzorging vindt u binnen onze dienstverlening ook de volgende divisies: Hoveniers, Stadsnatuur, Tuincentrum én Ecology. Kortom: voor al uw vragen met betrekking tot groen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt alvast kennismaken met onze diensten door een kijkje te nemen op onze Facebookpagina.

Vraag een offerte aan!

In Brabant én de rest van Nederland verzorgen wij als boomspecialist een uitgebreid aanbod aan werkzaamheden binnen boomverzorging. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag gericht met u mee, zodat u alles uit uw omgeving haalt.

Contact

BOOMSPECIALIST IN DE REGIO EINDHOVEN

De boomverzorgers van Soontiëns snoeien veel in de regio Eindhoven. Daarnaast verzorgen wij met regelmaat werkzaamheden in de wijdere omgeving. Bel gerust voor de mogelijkheden!

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: