Landschapsarchitect

Landschapsarchitect

Als landschapsarchitect werken wij voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Gedacht kan worden aan gemeenten. Hierbij staan wij voor het professioneel ontwerpen van zowel landelijk als stedelijk gebied. Bovendien dragen wij door alles onder één dak zorg voor een vakkundige uitvoering van de gevraagde werkzaamheden. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact op met Soontiëns Boomverzorging. Het landschapsbeheer kunt u met een gerust hart aan onze specialisten overlaten.

Bomen snoeien | Soontiëns Boomverzorging

Gespecialiseerd boomverzorgingsbedrijf

Bij het ontwerpen van landelijk en stedelijk gebied houden wij nadrukkelijk rekening met mens, dier en de natuur. Kiest u voor Soontiëns Boomverzorging als landschapsarchitect? Dan kiest u voor een gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf. Onze boomverzorgers hebben de volgende certificaten in bezit:

  • European Treeworker;
  • European Tree Technician;

Bovendien hebben wij een boomtechnisch adviseur in dienst. Hierdoor zorgen wij te allen tijde voor een professionele uitvoering van de werkzaamheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Geef ons gerust een belletje voor passend advies.

Bij uitstek úw tuin- en landschapsarchitect

Door specialisatie en opsplitsing van werkzaamheden is het voor ons mogelijk om beter in te spelen op klantwensen. Dit maakt Soontiëns bij uitstek geschikt als tuin- en landschapsarchitect voor uw project. De volgende divisies zijn actief binnen ons bedrijf: Boomverzorging, Hoveniers, Stadsnatuur, Tuincentrum én Ecology. Neem gerust een kijkje op één van onze websites en laat u verrassen door de mogelijkheden op groengebied.

Wij adviseren u graag!

Zoekt u een landschapsarchitect voor het vormgeven van de ruimtelijke omgeving? Laat u adviseren door Soontiëns Boomverzorging. Als groenspecialist bieden wij alles onder één dak voor uw project. Contacteer ons op telefoonnummer: 040-2811339 voor meer informatie. Daarnaast kunt u eenvoudig een mail sturen naar info@soontiensboomverzorging.nl voor het beschrijven van uw wensen. Een kleine impressie van Soontiëns verkrijgt u via onze pagina op Facebook.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: