Onderhoud laanbomen

Onderhoud laanbomen

Wilt u een laanboom kopen voor uw straat, oprijlaan of tuin? Dan bent u bij Soontiëns Boomverzorging aan het juiste adres. Wij staan namelijk voor het vakkundig planten, onderhouden én opknappen van laanbomen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door onze specialisten. Soontïens Boomverzorging richt zichzelf graag op uw groenproject.

Bomen snoeien | Soontiëns Boomverzorging

Dé groenspecialist voor uw project

Onderhoud aan laanbomen is een vak apart. Wij zien het intern dan ook als een specialisme. Wij adviseren daarom om eventuele werkzaamheden over te laten aan een boomspecialist. Bij Soontiëns Boomverzorging kunt u terecht voor boomwerkzaamheden van A tot Z:

Verder is het mogelijk om onze boomverzorgers in te schakelen voor boomveiligheidscontroles, groeiplaatsonderzoek én het in kaart brengen van de boomkwaliteit (ofwel Bomen Effect Analyse). Kortom, Soontiëns Boomverzorging is een compleet boomverzorgingsbedrijf voor uw groenproject.

Waarom Soontiëns Boomverzorging?

Wij steken onze passie voor groen niet onder stoelen en banken. Dit komt omdat wij een specialist met een hart voor groen zijn. Kiest u voor Soontiëns Boomverzorging? Dan kiest u voor een enthousiaste specialist met aandacht voor mens, natuur en dier. Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden staan kwaliteit en veiligheid centraal. Om onze kennis op peil te blijven houden omtrent boomverzorging, beschikken onze boomverzorgers over diverse certificaten. Zo zijn onze boomverzorgers gecertificeerd als European Treeworker (ETW) en European Tree Technician. Dit maakt Soontiëns Boomverzorging uitermate geschikt voor uw groenproject, zowel groot als klein.

Meer informatie

Wilt u meer informatie omtrent het onderhouden van laanbomen? Wilt u geholpen worden door dé boomspecialist/boomchirurg van Nederland? Contacteer onze specialisten dan direct op het volgende telefoonnummer: 040-2811339. Meer informatie omtrent stormschade, bijzonder werk en bomen in de tuin vindt u onder boominformatie. Wij laten u graag kennismaken met ons vakgebied!

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: