Onderhoud monumentale bomen

Onderhoud monumentale bomen

Voor het verzorgen én onderhouden van monumentale bomen helpen wij u graag. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Soontiëns Boomverzorging is een landelijk opererend boomverzorgingsbedrijf met een diversiteit aan disciplines. Wij denken gericht met uw groenproject mee, zodat u alles uit uw omgeving haalt.

Bomen snoeien | Soontiëns Boomverzorging

Subsidie vanuit gemeente of bomenfonds

Monumentale bomen voegen iets prachtigs toe aan onze leefomgeving. Het is dan ook zaak dat monumentale bomen goed onderhouden worden. Hiervoor helpen wij u graag. De volgende voorwaarden zijn opgesteld om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit Het Bomenfonds:

  • Opgenomen in het Landelijk Register van Monumentale bomen;
  • Particulier eigendom;
  • Levensverwachting bedraagt nog minimaal 10 jaar na onderhoud.

Bovendien mogen de boomwerkzaamheden pas uitgevoerd worden na schriftelijke toestemming van De Bomenstichting. Wilt u kijken of uw boom al op de lijst met monumentale bomen staat? Neem dan een kijkje op www.monumentalebomen.nl. Staat uw boom niet op de lijst? Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Zo zijn er diverse voorwaarden om opgenomen te worden in het Landelijk Register van Monumentale Bomen.

Waarom Soontiëns Boomverzorging?

Soontiëns Boomverzorging is een gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf. Om in aanmerking te komen voor een subsidie, dienen de werkzaamheden uitgevoerd te worden door een gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf. Onze boomverzorgers zijn gecertificeerd als European Treeworker (ETW) en European Tree Technician. Verder hebben wij de beschikking over een boomtechnisch adviseur. Dit maakt Soontiëns Boomverzorging uitermate geschikt voor het onderhouden van monumentale bomen.

Schakel direct Soontiëns Boomverzorging in!

Heeft u vragen? Wenst u passend advies omtrent boomonderhoud? Geef ons gerust een belletje, Soontiëns Boomverzorging helpt u graag. Door de jaren heen zijn wij veelvuldig ingeschakeld voor het snoeien, kappen én onderhouden van monumentale bomen.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: