Project bomen centrum Best

Bomen effect analyse Best

Bij de herinrichting van het centrum in Best heeft Soontiëns Boomverzorging de effecten van deze werkzaamheden op de boomkwaliteit in kaart gebracht, door middel van een zogenaamde Boom-Effect-Analyse (BEA). Met dit instrument kunnen de belangen van waardevolle bomen in een traject worden meegenomen. Vaak hebben herinrichtingsactiviteiten grote gevolgen voor bestaande bomen. Zonder de juiste aandacht wordt er gemakkelijk onherstelbare schade aan de bomen aangebracht.

Groeiplaatsonderzoek | Soontiëns Boomverzorging

Behoud bomen centrum Best

Behoud bomen centrum Best

Bij de herinrichting van de openbare ruimte in het centrum van Best heeft onze één van onze boomtechnisch adviseurs het bomenbestand beoordeeld en advies uitgebracht over de mogelijkheden om de bestaande bomen te behouden.

De werkzaamheden om de bomen te behouden voor de toekomst worden ook begeleid door de boomtechnisch adviseur, om ervoor te zorgen dat deze correct worden uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan onder andere uit groeiplaatsverbetering, d.m.v. grondzuigtechniek en het aanbrengen van een speciaal bomengranulaat en een beluchtingssysteem voor de wortels.

 

Groeiplaatsverbetering met beluchtingssysteem

Groeiplaatsverbetering met beluchtingssysteem


Aanbrengen bomengranulaat

Aanbrengen bomengranulaat

Beluchting_aanbrengen

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: